Kategorier
AFS Studier

Les om forskningen på AFS

På AFS foregår det mye ulike studier og prosjekter i samarbeid med kommuner, sykehus og andre nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere. Vi har studier innenfor feltet demens og alderspsykiatri, kreft hos eldre og helsetjenester til eldre.  

All informasjon om denne forskningen finner du her på nettsiden vår. Hvis du trykker her kan du se en samling av alle pågående og avsluttede studier. Her finner du en kort prosjektbeskrivelse med kontaktinformasjon til forskere og stipendiater. Du finner også en status over det siste som har skjedd i den aktuelle studien.

Det er flere ved AFS som tar eller har tatt en doktorgrad, denne kan du lese hvis du går inn på denne siden. Her finner du også en oversikt over alle vitenskapelig publiserte artikler sortert på årstall. Du må selv søke opp disse for å lese dem. Vitenskapelige artikler publiseres i ulike tidsskrifter. Det er dessverre ikke alle som er åpent tilgjengelig for å lese uten at du betaler for det eller gjennom arbeidsgiver/studiested som kan ha avtaler om tilgang. For å gjøre forskningen tilgjengelig for så mange som mulig skriver vi en oppsummering av aktuelle publiserte artikler på vår nettside. Disse har vi samlet her.